Muziektheatervoorstelling met hoofdrollen voor theatermakers Lisanne van Aert en Lotte Lola Vermeer. Beiden hebben een chronische ziekte: de een heeft onzichtbare pijn (fibromyalgie), de ander een huidziekte (psoriasis). In 2023 gaan zij samen met Wim Hof, The Iceman, op groepsreis. Door blootstelling aan kou, trainen ze hun zenuwstelsel en immuunsysteem. Ze zullen in bikini een besneeuwde berg beklimmen in de hoop zo innerlijke kracht en een vorm van heling te vinden.


Voorafgaand aan hun reis interviewen Lisanne en Lotte Lola anderen die chronisch ziek zijn. Zij vragen hen: “Hoe doorsta je pijn en hoe geef je deze een plek? Wat is heling, als je weet dat je niet meer beter wordt?”. De Berg, De Hoop, De Zooi is een muzikaal reisverslag, invoelbaar gemaakt door elektronische muziek en sneeuwmachines. Ook is het een onderzoek naar verschillende ervaringen van het ziek-zijn. Hierin komen onder andere Lady Gaga en Kim Kardashian (die fibromyalgie en psoriasis hebben) en De Mythe Van Sisyphus voorbij.

Lotte Lola en Lisanne staan in deze voorstelling op de vloer met muzikant en componist Marnix Vinkenborg (synthesizer, gitaar, basgitaar & percussie).

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Bierproeverij Hellobier en DIS

Muziektheatervoorstelling met hoofdrollen voor theatermakers Lisanne van Aert en Lotte