Deze speciale theatereditie van Noordkade Luistercafé staat in het teken van Jenny Arean.


Joanna Klarenbeek (1942) is haar echte naam, maar wij kennen haar als Jenny Arean. Zij trad op met Wim Kan en Robert Long en speelde hoofdrollen in populaire tv-series (Het Meisje Met De Blauwe Hoed) en musicals (En Nu Naar Bed), voordat zij in 1985 startte met haar solocarrière. Dat is in 2025 veertig jaar geleden en daarom wijden we een avond aan haar en haar liedjes. Het Is Over, Iemand Moet Het Doen, Vluchten Kan Niet Meer en al die andere pareltjes.

Teun Beurskens, Ramon Chatrer en Bas van de Ven, alle drie in 2019 afgestudeerd aan de Bossche Koningstheateracademie, brengen al twee seizoenen speciaal voor ons theater hommages aan grote auteurs, componisten en vertolkers van het Nederlandse theaterlied. Bij iedere Luistercafé Theatereditie zijn zij, wisselend in formatie, aanwezig. Samen met cabarethistoricus Frank Verhallen en bibliotheekmedewerker Sonja van den Heuvel duiken zij in het leven en repertoire van de hoofdpersoon en schetsen daarmee een prachtig portret.

Dit is een De Blauwe Kei-productie in samenwerking met Bibliotheek Veghel en Cultuur Haven Veghel. Er is ook een Noordkade Luistercafé Theatereditie op 1 november (Wim Sonneveld) en 2 mei (Herman van Veen).

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Frank Boeijen – In Concert 2025

Deze speciale theatereditie van Noordkade Luistercafé staat in het teken