Motel Westcoast eert onder andere een van 's werelds bestverkopende bands: Fleetwood Mac. Het album Rumours behoort tot de top 10 van bestverkochte albums ter wereld. Met in totaal meer dan 120 miljoen verkochte platen behoren ze tot de absolute top van de Amerikaanse Westcoast bands.


De muziek van Fleetwood Mac wordt door Motel Westcoast gecombineerd met ‘the best of the Westcoast’. Onder andere songs van legendarische groepen als The Beach Boys, Crosby, Stills & Nash, The Doobie Brothers, Eagles en Joni Mitchell passeren de revue.

Het belangrijkste kenmerk van Motel Westcoast is de meerstemmige zang op ‘olympisch niveau’, waarvan muziekblad OOR schreef: “Zelden passen stemmen zo goed bij elkaar”. Met Syb van der Ploeg, Dilana en Brenda Bee, samen met hun vijfkoppige band met onder andere Hubert Heeringa én een special guest.

De aanstekelijke muziek zorgt iedere keer weer voor een dampende zaal vol enthousiaste muziekliefhebbers. Sommigen zien hun jeugd aan zich voorbij trekken en anderen ontdekken nieuwe muzikale pareltjes, maar voor iedereen geldt: het is genieten. Nu alweer 15 jaar. En dat had niemand van het gezelschap in 2007 durven dromen. Dat eerste seizoen werd afgesloten in de Heineken Music Hall met een live uitzending op Radio 2, waar méér dan 1,1 miljoen mensen naar luisterden!

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Supertrap – Goodbye Stranger

Motel Westcoast eert onder andere een van 's werelds bestverkopende