Nadat bankmedewerker Bob Flinck en hondentrimster Jenny de Beukering elkaar hebben leren kennen door bemiddeling van het bureau Blind Date, slaat de vonk over en gaat Bob uiteindelijk op één knie om Jenny om haar hand te vragen. We volgen Bob en Jenny van het aanzoek tot aan de huwelijksnacht. Omdat het regelen van een huwelijk niet eenvoudig is, besluiten de twee de organisatie in handen te leggen van Koos, een weddingplanner bij het bedrijf Ja, Ik Wil. Maar waar Koos op het hysterische af bezig is de perfecte bruiloft te organiseren, confronteert hij Bob en Jenny ook met de belangrijke vragen rondom een verbintenis als het huwelijk.


Wat zegt een huwelijk nog in een tijd waarin volslagen vreemden met elkaar trouwen op tv om drie weken later weer te scheiden? Wat zegt een huwelijk nou eigenlijk over liefde? Wat zeggen al die verzonnen tradities nou eigenlijk over de liefde die je voelt? En dan die duizend en één beslissingen: groot of klein? In het wit of juist niet? Wie nodig je niet uit en wie wel? Als je je eigen bruiloft overleeft, moet het wel ware liefde zijn.

Een voorstelling voor iedereen die getrouwd is, getrouwd was, nog gáat of nooit zál trouwen!

Van de makers van Blind Date, de musical die werd genomineerd voor acht Musical Awards en er drie won (Beste Script En Dialogen (Allard Blom), Beste Vrouwelijke Hoofdrol (Brigitte Heitzer) en Beste Nieuwe Oorspronkelijk Nederlandse musical).

Blind Date verschijnt begin oktober 2024 als film van regisseur Johan Nijenhuis in de Nederlandse bioscopen.

Cast: Brigitte Heitzer, Freek Bartels en Paul Groot
Regie: Joep Onderdelinden
Website: http://jaikwil.eu

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

PLAN B** – Beumer & Drost

Nadat bankmedewerker Bob Flinck en hondentrimster Jenny de Beukering elkaar