Home is een adembenemende voorstelling die de betekenis van thuis verkent. Home neemt je mee op een verrassende reis, waarbij dansers de essentie van huiselijkheid, verbondenheid en verlangen onderzoeken. Laat je betoveren door beweging en muziek die het gevoel van thuiskomen versterken.


In de intieme setting van een huiskamer ontvouwt zich een betoverende choreografie waarin alledaagse objecten tot leven komen. Dansers gebruiken de meubels, deuren en ramen als hun speelveld, terwijl ze een verhaal van verbinding, emotie en menselijke interactie vertellen in een vertrouwde omgeving.

Denden Karadeniz
Denden Karadeniz is als danser bekend van tv (SYTYCD) en van ISH (Elements Of Freestyle, Jungleboek), daarnaast is hij choreograaf en oprichter van Zero Dance Theatre: het eerste hiphop/contemporary fusion gezelschap van Nederland. Met zijn roots in de battle scene, ervaring op tv en liefde voor theater creëerde hij zijn eigen unieke floorwork techniek Zero. Zero is gebaseerd op een mix van breakdance en contemporary en Denden doceert deze stijl nu over de hele wereld. Denden is de choreograaf van de voorstelling Home die tot stand komt onder de vleugels van ISH Talent.

Regie/choreograaf: Denden Karadeniz
Cast: n.n.b.
Website: www.ishdancecollective.com
Facebook: https://www.facebook.com/ISHdancecollective
Instagram: https://www.instagram.com/ishdancecollective
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCNW_rR10Q8xCkeT2HYLL7Iw
TikTok: https://www.tiktok.com/@ishdancecollective

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Jawad Es Soufi – SLOEGIE!

Home is een adembenemende voorstelling die de betekenis van thuis