Waar in het leven gebeurt net zoveel als in de opera? In een kroeg zijn alle ingrediënten aanwezig die je in de opera ook terugziet: jaloezie, vreugde, boosheid, liefde, verdriet en vriendschap. Céline ziet opera als hét nieuwe levenslied!


Operacafé is een voorstelling vol energie, humor en prachtige zang. Céline laat zien hoe toegankelijk en verrassend opera is. Want wie verwacht er nu een smartlap, een levenslied, een stevig rocklied of iets totaal anders in opera stijl? Céline wisselt de nodige verrassingseffecten en hoge noten af met saamhorigheid. In een kroeg wordt immers ook met elkaar gezongen.

Sopraan Céline Janssen heeft in haar vorige theatervoorstelling Opera Voor Dummies op ludieke en luchtige manier laten zien dat opera hip, grappig, sexy en ontroerend is. In deze nieuwe voorstelling neemt zij je weer mee in de wereld van de opera, maar nu binnen het decor van het café. In de bruine kroeg van haar opa breit zij beroemde operamelodieën met beruchte levensliederen aan elkaar. En wat blijkt? Ze verschillen haast niet van elkaar.

“Opera is niets voor mij! Dat dacht niet alleen ik, maar ook Céline Janssen. Het is ongelooflijk hoe ze niet alleen mij, maar ook alle uitverkochte zalen in Nederland vol met niet-traditionele operabezoekers, van het tegendeel kan bewijzen. Zelden zo gelachen afgelopen seizoen als met deze voorstelling, om achteraf met een aria-playlist knallend door de autoradio, terug naar huis te rijden!” (programmeur Roel, Schouwburg Geel (België)).

“Met haar theatervoorstelling Opera Voor Dummies laat ze op een ludieke, luchtige manier zien hoe geweldig en eigentijds opera eigenlijk is. Prachtige zang, geestig en vol energie én lef!" (programmeur Theater De Blauwe Kei). "Beleef een andere kijk op opera met Céline Janssen. De jonge sopraan maakt opera toegankelijk voor iedereen én je leert er ook nog wat van! Ze weet met haar loepzuivere stem iedereen tot in het diepst van zijn ziel te raken." (Theater de Koornbeurs).

"Loepzuiver en heel grappig, dikke aanrader!" (Theater Orpheus).

"De jonge, energieke sopraan Céline Janssen laat een compleet andere kant van opera zien. Geweldig!" (Cultuurkoepel Heiloo).

Gezelschap: Céline Janssen en Vincent van den Elshout

www.celinejanssen.com
https://www.facebook.com/celinejanssensoprano/
https://www.facebook.com/celine.janssen.00/
https://www.instagram.com/celinejanssensoprano/

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Slagerij Van Kampen – 40 Jaar Jubileumtour

Waar in het leven gebeurt net zoveel als in de