Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal, Norbert Puk, Mandy en Professor Pekel.


Wanneer Professor Pekel een écht oud dino-ei vindt, denkt hij dat er ook andere resten van dino’s op het eiland liggen. Tijd om Brandweerman Sam in te schakelen! Piekepolder Eiland wordt omgedoopt tot Dino Eiland en Brandweerman Sam en het brandweerteam maken zich klaar voor verder onderzoek. Ook de nieuwsgierige Norbert Puk doet mee aan de zoektocht, samen met de assistent van Professor Pekel. Maar al snel raken de twee in de problemen en komen ze vast te zitten in een eeuwenoude, onontdekte grot! Lukt het Sam en zijn team om de twee op tijd te redden uit de grot?

Knutselen, verkleden en meet & greet
Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in onze theaterfoyer hun mooiste dino-knutselwerkje versieren in de Brandweerman Sam knutselhoek. Daarnaast nodigt Brandweerman Sam alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweer of misschien wel als echte onderzoeker naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en het brandweerteam naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

PRRRT PRRRT FLAP FLAP – Maas Theater En Dans

Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur met Brandweerman Sam,