Met zijn absurde humor, gekke uitspattingen en ongebreidelde energie kletst cabaretier Bert Visscher je de oren van het hoofd. Shows van Visscher zitten vol tirades, gekke outfits, bizarre typetjes en liedjes of conferences die abrupt eindigen.


Waar was je nou Visscher? Ja sorry hoor! Ik moest even door een pandemie en een winterslaap heen. Maar natuurlijk ga ik toch weer het podium op. Ik laat mijn publiek toch niet in de steek om vervolgens geruisloos richting Geraniums en Bingo te rollen. Met 42 jaar theater in het hoofd kom ik met plezier weer langs. En misschien was dat het dan wel. Ik ben ook geen 60 meer. Vandaar dat we ook even het verleden induiken. Van Barbie en Ken tot bloemschikken, en van de klushoek (de helm!) tot de stotterende man van motorclub No Calendar. Wie weet.

Samen met nieuwe idioterie en materiaal dat het nooit heeft gehaald, moet het wel een typische Visscheravond worden. "Ik sta in ieder geval te trappelen om het theater op de kop te komen zetten. Tot dan!"theater aan de Noordkade – de blauwe kei
LEISURE

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

The Promised Land – Historisch kostuumdrama

Met zijn absurde humor, gekke uitspattingen en ongebreidelde energie kletst