Een negenkoppige showband, waaronder vier topvocalisten, zorgt voor een geweldige performance van de ABBA-songs. Wat deze show extra bijzonder maakt, is dat de songs zowel vocaal als muzikaal op een originele wijze worden vertolkt. De bandleden en vocalisten zijn stuk voor stuk grote ABBA-fans, en dat is te horen aan hun enthousiaste en energieke uitvoeringen.


ABBA heeft een tijdloze aantrekkingskracht en blijft alle leeftijden aanspreken, vooral na het succes van de films en musicals Mamma Mia!. In deze theatershow komen alle grote hits van ABBA voorbij, waaronder de legendarische Eurovisie Songfestival-winnaar Waterloo en wereldhits Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money, SOS, Knowing Me Knowing You, Voulez-Vous en Chiquitita.

Een showpodium, visuals en veel licht creëren een geweldige sfeer en een nostalgische reis naar de tijd van ABBA. Het feit dat ABBA The Music géén tributeband en géén musical is, maar zich volledig richt op het brengen van de muziek van ABBA, valt zeker in de smaak bij fans die verlangen naar een authentieke muzikale ervaring.

Al met al is ABBA The Music - Thank You For The Music een concertshow voor iedereen die houdt van de tijdloze en aanstekelijke deuntjes van ABBA.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Jawad Es Soufi – SLOEGIE!

Een negenkoppige showband, waaronder vier topvocalisten, zorgt voor een geweldige