Feestbeesten opgelet! De Noordkade sukkelt zeker niet in winterslaap. Er is genoeg te beleven de komende maanden. Want er is eindelijk weer meer mogelijk en dat moet gevierd worden. Maak je klaar voor de volgende feesten: 

Terug naar Toen Herfstfestival

Op 29 oktober kun je helemaal los op een waanzinnig herfstfestival. Ouderswets schuren op hitjes van toen en meeslepen met Atomic Kitten, Natascha Beddingfield en Destiny’s Child! Wat wil je nog meer. De vetste DJ’s van het land brengen jou terug naar een tijd zonder zorgen. Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen dat je erbij bent. 

Oktoberfest an der Noordkade

Wat München kan, kan Veghel ook. We bouwen de Koekbouw op 30 oktober om tot het grootste Oktoberfest van de regio. Denk lange tafels, pullen bier, dirndls, lederhosen en bratwursten, veel bratwursten. We gaan ‘Ademlos Durch Die Nacht’ met Helene Fischer Tribute en hossen mee op the one and only Immer Hansi, het iconische duo Beck Und Bauer, apresskimeister Papa Lauda en allround DJ Hitmaestro. Slinger Duolingo nog even aan en knoop de volgende tekst in je oren: ‘Ein Prosit, Een Prosit, der gemütchlichkeit’. 

Veghel By Day Festival 

Waarom ’s nachts feesten als het ook overdag kan? Op 27 November vindt het Veghel By Day Festival plaats. Kies je route langs verschillende area’s en feest mee met Rewind, HERRIE MET GERRIE en Terug Naar Toen. Eén en al gezelligheid, doe je gezellig mee? 

Alive & Kicking Festival

Na twee jaar is Alive & Kicking Festival eindelijk terug. Op zondag 28 november 2021 zal de Noordkade worden omgetoverd tot een schitterend festivalterrein. Een hele stapel bands, tributes en akoestische acts zorgen voor ultiem vermaak! Daar moet je bij zijn dus. 

Tino Martin & Band

Deze man behoeft eigenlijk geen introductie. Ein-de-lijk staat hij dan op de Noordkade. Op 10 december speelt hij de Koekbouw plat in een concert zoals we het kennen van vroeger en zoals het hoort. Meezingen, dansen en vooral helemaal los. Dat wordt gegarandeerd feest. Jij weet het, hij weet het en zij weet het! 

Karma Indoor 

Op zoek naar een Hardcore & Oldschool feestje? Dan is Karma Indoor perfect voor jou. Op 11 December kun je helemaal los op de mooiste locatie van Brabant. Stampen maar! 

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Leisure

5 dingen om te doen op de Noordkade bij slecht weer

Feestbeesten opgelet! De Noordkade sukkelt zeker niet in winterslaap. Er