In maart zijn er weer heel veel leuke en indrukwekkende voorstellingen te bezoeken voor zowel jong als oud. Een uniek uitje naar de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade met je vriendinnen, kids, partner of zus. We hebben een aantal theater voorstellingen in Veghel voor je op een rijtje gezet. Benieuwd naar alle voorstellingen? Bekijk hier de volledige agenda.

Zaterdag 11 maart

Jon van Eerd - Zo vader zo zoon

Een gierend gek familiefeest met Harrie Vermeulen!

Deze comedy voorstelling biedt de uitgelezen kans om Harrie Vermeulen in zijn meest grappige gedaante te zien. Verwacht onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen. Harrie woont bij zijn succesvolle zoon, maar hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat in het privéleven. Zijn arrogante secretaresse wil hem uit huis krijgen. Harrie bedenkt een doordacht plan om haar te lozen en is tegelijkertijd op zoek naar een leuke schoondochter. Bestel hier je tickets en bereid je voor op een hilarische avond.

Voorstelling blauwe kei

Zaterdag 18 maart

The African Mamas - Graceland The Concert

Er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar voor hét concert van The African Mamas. Met hun prachtige stemmen en diepe emoties creëren The African Mamas in ons theater een show die je nooit meer vergeet! Het Graceland concert, waarin een mix van Amerikaanse en Zuid-Afrikaanse popmuziek samenkwam, ging voorbij aan alle kritiek en commentaar en was een muzikale belevenis. Een sensatie die een groot publiek kennis liet maken met de Soweto-sound en zo de geschiedenis herschreven heeft.

Voorstelling blauwe kei

Zaterdag 18 maart

Casa Caminita On Tour Met Giovanni Caminita Van 24Kitchen

Verhalen, muziek en tegelijkertijd heerlijk eten, dat wil je toch?

Deze avond toveren we onze Koekbouw om tot Casa Caminita. De familie neemt je mee naar het mooie Sicilië, waar maffia, cannoli, pasta en de liefde centraal staan. Er wordt gekookt, verhalen van vroeger verteld en diverse Italiaanse liedjes gespeeld. Het wordt een zonovergoten, tikje chaotische, maar hartverwarmende show! Giovanni Caminita is onze charmante gastheer die samen met zijn vrouw, dochters en live band Italië naar het theater brengt. Ook het publiek wordt verwend tijdens de voorstelling. Jullie kunnen live proeven van de heerlijke gerechten, een borrelplank bestellen en iedereen krijgt het Casa Caminita receptenboekje mee naar huis met de favoriete Italiaanse recepten. Dus waar wacht je nog op? Kom naar Casa Caminita!

Voorstelling blauwe kei

Tip: Geniet van een leuk dagje uit en maak je avond compleet met een theaterarrangement.

Donderdag 23 maart

Kommil Foo - Grind

Een wonderschone combinatie van cabaret, kleinkunst en muziektheater.

Kommil Foo creëert unieke voorstellingen waarbij ontroering, hilariteit, prachtige songs en absurde beeldtaal om voorrang strijden. Grind is hun splinternieuwe familiesaga, waarin de broers Raf en Mich Walschaerts door hun eigen familieverleden graven en oude geheimen ontdekken. Hartverscheurende verhalen, soms bulderend aan feesttafels, soms gefluisterd in keukentjes en vaak verzwegen uit schaamte, houden ze de toeschouwer op het puntje van hun stoel. Kom het ervaren.

Voorstelling blauwe kei

Zaterdag 25 maart

Legendary Albums Live Meat Loafs Bat Out Of Hell

De best verkochte guilty pleasure aller tijden is nu te zien in de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade.

Ter nagedachtenis aan de muzikale legende Meat Loaf (Marvin Lee Aday), zijn legendarische albums en buitengewone talent, brengt Legendary Albums Live een allesomvattende uitvoering van het complete album Bat Out Of Hell uit. Hét album met zijn wereldberoemde hit ‘Paradise By The Dashboard Light’. Met Jason Bouman als Meat Loaf wordt het een voorstelling om nooit te vergeten. Meat Loafs optredens werden gekenmerkt door theatrale acts. Het wordt een gaaf optreden waarbij de totaalbeleving zeker niet ontbreekt. 

Voorstelling blauwe kei

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Menukaart Noordkade
Food

Bierproeverij op de Noordkade in Veghel

In maart zijn er weer heel veel leuke en indrukwekkende