Kom alles te weten over bieren en bierbrouwen terwijl je geniet van ambachtelijke speciaalbiertjes en bijpassende hapjes. Volgende week zondag 5 maart staat er weer een feestelijke bierproeverij op de Noordkade in Veghel in de agenda.

De bierproeverij van Hellobier is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. De proeverij biedt een kans om verschillende soorten bier te proeven, waarbij het verhaal achter elk bier uitvoerig wordt uitgelegd. De proeverijen zijn geschikt voor iedereen die van bier houdt, van beginnende bierliefhebbers tot echte kenners.

Wat staat er op het menu?

Wat er precies op het menu staat blijft nog even een verrassing. Wel kunnen we vertellen dat er een gevarieerde bierselectie klaarstaat met mooie bieren uit binnen- en buitenland. Naast het proeven van bieren, zal DIS zorgen voor goed gevulde borrelplanken waar je tijdens het bierproeven van kunt genieten.

De kenners van Hellobier selecteren 5 verschillende bieren uit het ruime assortiment van de bierwinkel. De bieren worden één voor één geproefd, er wordt uitleg gegeven over hoe je bier het best proeft en alle bieren worden geïntroduceerd met informatie over het bier en de brouwerij. Er mogen tussendoor ook vragen gesteld worden, onze bierkenners vertellen je alles over bier en praten hier ook met volle passie en plezier over. We maken er een gezellige middag van!

Nog iets leuks; de bieren die je proeft tijdens de bierproeverij van Hellobier kun je direct bij de bierwinkel kopen. Zo kun je jouw favoriete bier mee naar huis nemen en er thuis nog eens van genieten.

Vorige slide
Volgende slide

Wanneer?

De proeverij staat gepland op verschillende zondagen in 2023. Mocht je 5 maart niet kunnen, wees dan niet getreurd want ook op 2 april, 3 september en 5 november organiseren ze een luxe bierproeverij. De bierproeverij start om 15.00 uur en zal tot ongeveer 17.30 uur duren.

Waar?

De bierproeverij zal plaatsvinden op het terras van DIS.

Prijs?

De bierproeverij inclusief hapjes kost €27,50 p.p.

Doe je mee?

Of je nu een beginnende bierliefhebber bent of een ervaren kenner, de bierproeverij van Hellobier is geschikt voor iedereen die van bier houdt. Kom langs en ontdek de heerlijke bieren en de fascinerende verhalen achter elk bier.

Reserveer hier, bel 0413-782157 of mail info@hellobier.nl en laat je verwennen door alle speciaalbiertjes van Hellobier en heerlijke bijpassende hapjes van DIS.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

menukaart Noordkade
Food

7 keer de overvolle menukaart van de Noordkade

Kom alles te weten over bieren en bierbrouwen terwijl je