Op zoek naar de perfecte locatie om een te gek feest of evenement te organiseren? De Noordkade heeft het voor je in petto. Naast de prachtige ruimtes en locaties waar onze bewoners zich bevinden kun je deze ruimtes ook huren voor jouw bruiloft, verjaardag, vergadering of congres. Om het voor jou makkelijk te maken zetten we een aantal gave ruimtes die je waarschijnlijk nog niet kent even op een rijtje. Zo kun jij meteen zien waar jij jouw volgende feest gaat vieren in de evenementenlocatie in Veghel op de Noordkade !

150 personen

Een uniek feest in de historische Apotheek

Een historische en unieke locatie om je feest te organiseren is bij de Apotheek. Het is een praktische ruimte met een sfeervolle bar en flexibel in te zetten meubilair. Wat de Apotheek nog unieker maakt is de fraaie fotowand die de bezoekers herinnert aan de tijd dat de Noordkade nog een mengvoederfabriek was. We houden de rijke geschiedenis van de Noordkade graag nog in leven en als je goed kijkt zie je dat ook in verschillende elementen terugkomen.

Geheime ruimtes Noordkade

400 personen

Muziek voluit en meeblèren in de Podiumzaal

De podiumzaal staat bekend om zijn unieke sfeer. Het lage plafond, de unieke betonnen boogconstructies en de jaren ’60 en ’70 sfeer maken het een unieke locatie waar je zeker een goed feest kan bouwen. Door de robuuste ruimte met een fijne akoestiek kun je de muziek voluit aanzetten en heerlijk meeblèren. Het bevat een groot podium en is geschikt voor allerlei soorten evenementen. De podiumzaal is heel goed te combineren met de andere zalen op de Noordkade zoals de Apotheek, het Magazijn en de Malerij.

Geheime ruimtes Noordkade

10 personen

Een verstopte parel - Prins Bernhard zaal

Een verstopte parel op de Noordkade is de Prins Bernhard zaal. Een knus, gezellig zaaltje perfect te gebruiken als vergaderzaal. Vroeger was het een bestuurskamer van de Coöperatieve Handels Vereniging (CHV) waar belangrijke gesprekken gevoerd werden. Deze bijzondere vergaderlocatie ademt een en al geschiedenis en werd vernoemd naar Prins Bernard die in 1949 hier op bezoek was. Beleef je volgende vergadering in deze authentieke vergaderzaal en laat je meevoeren door een stukje geschiedenis van de Noordkade.

Geheime ruimtes Noordkade

700 personen

De tropische en speelse Theaterfoyer

Een karakteristieke zaal voor jouw evenement vind je bij de Theaterfoyer. De tropische en speelse zaal bestaat uit twee verdiepingen met op elke verdieping een vaste bar en meubilair. Zo kan je de Theaterfoyer zowel voor grote als kleine gezelschappen huren. De ruimte is ideaal voor een ontvangst, lunch of borrel in combinatie met een programma in de moderne Theaterzaal.

Geheime ruimtes Noordkade

696 personen

Een moderne Theaterzaal

In tegenstelling tot heel veel robuuste ruimtes heeft de Theaterzaal een heel modern karakter. Ook deze zaal is zowel voor grote als kleine gezelschappen af te huren. Het is de ideale ruimte voor een zakelijke presentatie, kick-off evenement of voorstelling. De zaal is voorzien van luxe theaterstoelen met heerlijk veel beenruimte, perfect voor een langere voorstelling of presentatie. Samen met de Theaterfoyer vormt de Theaterzaal de ideale combinatie van ontvangstruimte of borrellocatie na afloop van jouw voorstelling.

Geheime ruimtes Noordkade

Bezoek de website van Krachtvoer Events voor meer informatie over de beschikbare evenementenlocaties in Veghel op de Noordkade en laten we er samen een onvergetelijk feest van maken.

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Geheime ruimtes Noordkade
Kunst en cultuur Vrijetijds Genieters

Live muziek beleef je bij de Afzakkerij

Op zoek naar de perfecte locatie om een te gek