De Noordkade is er voor jong en oud. We doen er alles aan om al onze bezoekers een uniek dagje weg te bezorgen. Maar onze kleinste bezoekers hebben daarbij een speciaal plekje in ons hart. Want voor kinderen is er op dit moment bijzonder veel te beleven op de Noordkade. Geloof je ons niet? Lees maar verder dan. 

Wil je trouwens je mening geven over de Noordkade? Vul onze enquete in en maak kans op €100,- te besteden op de Noordkade.

Sinterklaasfilms in overvloed

In onze eigen bioscoop The Industry hebben we sinterklaasfilms in overvloed. Kies jij voor ‘De Club van Sinterklaas en het vergeten pietje’ of ‘De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje’? Voor een lekker drankje of zakje chips hoef je je stoel niet uit, bij Industry komen we het gewoon in de zaal brengen. 

Raketlancering 

Durf jij het aan om een raket te lanceren? In de zwaarbewaakte silo’s op de Noordkade staat er eentje op scherp en alleen echte waaghalzen kunnen door goed samen te werken de raketlancering tot een goed einde brengen. De perfecte Escape Room dus voor kinderen. 

De neushoorn en de vliegende haai

Sinds kort wonen er een neushoorn en een vliegende haai op de Noordkade. Restaurant Wittern heeft namelijk een gloednieuwe speeltuin. De ouders of opa’s en oma’s kunnen dus in alle rust een kopje koffie drinken terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. Perfecte deal toch?

Dieren 

Maar er leven nog veel meer dieren op de Noordkade. In de Proeffabriek vind je namelijk papegaaien en andere vogels die je live kan aanschouwen. Ook zwemmen er een heel aantal vissen rond en kun je een schildpad spotten als je goed zoekt. Bijzonder fijn vermaak en dat helemaal gratis. 

Prentenboekjesfestival 

Het Prentenboekjesfestival is een groot feest voor de kids. Tijdens dit festival zijn er twee voorstellingen te zien speciaal voor kinderen. Maar dat is niet alles, de foyer wordt omgetoverd tot een echte boekenstand met veel bekende prentenboekfiguren en een Sterrenfabriek. Daar moet je dus bij zijn! 

Kinderen kunnen dus heel wat beleven op de Noordkade de komende tijd. Kom dus snel langs op woensdagmiddag, in de weekenden of vakanties. Tot snel! 

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Kunst en cultuur

Van voorstelling tot muziek: dit is er de komende tijd te beleven op de Noordkade

De Noordkade is er voor jong en oud. We doen