Recht vanuit het zonnige zuiden naar de veelzijdige Noordkade: Sinterklaas is in aantocht. Je kunt alvast uitkijken naar een speciale Pietendag voor kinderen, een paar super-spannende Sinterklaasfilms voor de hele familie en natuurlijk heel veel lekkers. Voor wie zoet is ten minste…


Sint the date: 13 november

Op zondag 13 november meert Sinterklaas aan in de haven bij de Noordkade. Vanuit daar trekt hij met zijn hele gevolg naar het centrum van Veghel. Kom jij de goedheiligman mee binnenhalen? Vergeet niet om een tekening mee te nemen!

Zaterdag 3 december: Pietendag

Nu al een dag om nooit te vergeten voor de kinderen: Pietendag bij de Noordkade. Wat we gaan doen is nog even geheim, maar het wordt zeker een dag vol avontuur waar je zelf aan deel kunt nemen. Hou ons in de gaten op Instagram en Facebook als je meer wilt weten, dan kun je je vast voorbereiden.

@noordkade_veghel op Instagram

Spannende Sinterklaasfilms

Ook dit jaar zijn er weer nieuwe avonturen van Sints witte baard op het witte doek. Je kunt zelfs kiezen uit twee splinternieuwe films vol muziek. Reserveer nu vast je kaartjes bij Industry!

Bakkerij Van Leur pakt uit

Luxe en ambachtelijke chocoladeletters vind je bij de echte bakker. Net als strooigoed en de lekkerste zoete hapjes die Sint in je schoen kan stoppen. Bovendien heeft Van Leur, speciaal voor Sinterklaas, echte Veghelse krollen met speculaas!


ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Noordkade veghel
Algemeen

Noordkade ♥ Chocolade: tips voor choco-lovers

Recht vanuit het zonnige zuiden naar de veelzijdige Noordkade: Sinterklaas