Dé leukste activiteit voor in de kerstvakantie? Dat is de nieuwe kerstspeurtocht op de Noordkade in Veghel natuurlijk! Dwars door de Noordkade op zoek naar alle vragen en raadsels. Weet jij bijvoorbeeld al wat er verstopt zit in de gigantische zandloper? Ontdek het allemaal tijdens de Kerstspeurtocht van 23 december t/m 2 januari.

Ontdek de geheimen van de Noordkade

Een feestelijke bezigheid, leuk voor zowel jong als oud. Samen met de kids op een ontdekkingstocht dwars door de Noordkade en haar bewoners. Zo leer je de Noordkade op een creatieve manier kennen en ontdek je de geheime plekjes die er verstopt zitten.

Puzzel je weg door de Noordkade

Kriskras over de Noordkade hangen allerlei vragen verstopt, bij elk goed antwoord verzamel je één letter. Het is uiteindelijk aan jullie om een woord te vormen met alle overgebleven letters. Zijn jullie slim genoeg om het juiste woord te raden? Dan maak je kans op een bijzonder mooie prijs! Deelname is helemaal gratis, het enige wat jullie moeten doen is zorgen dat je pen en papier bij de hand hebt. Meer informatie over de kerstspeurtocht vind je hier.

Maak je dag compleet

Je kunt er uiteraard ook een dagje uit van maken. Laat je op 29 december na de speurtocht verrassen met de Juf Roos theatervoorstelling. Of ga samen naar de nieuwe Notenkraker kerstfilm bij de Industry bioscoop. Sluit je dag af met een hapje en drankje bij Wittern en maak je dag compleet. Er is van alles te beleven op de bruisende Noordkade!

ONTVANG JIJ ONZE NIEUWSBRIEF AL?


De leukste activiteiten of mooie verhalen van de Noordkade. Je krijgt het allemaal gratis en voor niets in je mailbox als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze één keer in de drie weken.

Nog meer lezen?


Ontdekken in de Noordkade kan het hele jaar door. Meer inspiratie voor je bezoek. Lees dan onze andere blogs. Zo leer je ons nog beter kennen.

Algemeen

Neem het ervan bij de Noordkade

Dé leukste activiteit voor in de kerstvakantie? Dat is de