'We doen het samen'

In navolging van het landelijke beleid om in publieke binnenruimten een mondkapje te dragen als preventie tegen de verdere verspreiding van het coronavirus, geldt dat ook voor de publieke binnenruimten op de Noordkade.

Overal waar je op de Noordkade binnenstapt in een ruimte die voor publiek toegankelijk is, is het verplicht om een mondkapje te dragen. Het aantal coronabesmettingen stijgt nog steeds en dat moeten we stoppen. Vandaar dit wettelijke voorschrift van de Rijksoverheid.

Wanneer niet?
Wanneer je hebt plaatsgenomen aan tafel in de horeca of op een stoel in theater of bioscoop mag het kapje af. Op een terras en in afgesloten kantoorgebouwen is het niet noodzakelijk een mondkapje te dragen; dit zijn geen openbaar toegankelijke ruimtes.  

We doen het samen
We hebben iedereen nodig om het coronavirus onder controle te krijgen! Dat lukt alleen als we met z’n allen ons gedrag aanpassen. Het dragen van een mondkapje kan het aantal besmettelijke druppels die je kunt verspreiden of binnenkrijgen verminderen. Overal blijft het belangrijk 1,5 meter afstand te houden, handen te wassen en te hoesten of niezen in de elleboogplooi. Heb je gezondheidsklachten die kunnen refereren aan een coronabesmetting? Dan blijf je thuis en laat je jezelf testen.

Grootste toekomstplannen


Mogen we je een suggestie doen?

Algemeen

8x activiteiten in De Noordkade

'We doen het samen' In navolging van het landelijke beleid