De voorliefde voor kip was al op vroege leeftijd aanwezig bij DIS KIP. Zo liep hij als kleintje door de Kalverstraat in Veghel, dan kwam het heerlijke aroma van kip aan het spit hem tegemoet. Teun en Julian vonden dezelfde voorliefde voor kip bij elkaar en besloten de handen ineen te slaan. DIS KIP was geboren. Nu komt dat heerlijke aroma je overal op de Noordkade tegemoet.

De kip komt uit Nederland, is diervriendelijk opgegroeid en 100% halal.


Op de menukaart staan niet alleen hele en halve kippen, maar ook tal van kipspecialiteiten zoals kippeling en drumsticks. Daarbij serveren wij ook heerlijke bijgerechten zoals maiskolf, krieltjes, aardappeltwister of Pieperz friet. Natuurlijk schenken we er desgewenst een goed glas bier, fris of wijn bij.

De kippen worden bereid aan het spit en vooraf ingesmeerd met rozemarijn en geklaarde boter. Volgens de eigenaren hebben deze kippen voordat ze een DIS KIP delicatesse werden een goed en rustig leven gehad in ons eigen land, met volop ruimte om te scharrelen. Omdat we bij DIS KIP een hekel hebben aan voedselverspilling maken we van die enkele kippen die aan het einde van de dag over zijn een lekker gerecht met een broodje, wat sla en saus.

De vogeltjesdans wordt nóg leuker met DIS KIP. Geef je een feestje of partij? Dan zorgen wij op locatie voor de nodige drumsticks, bouten, vleugels en hele of halve kippen. Dat wordt een feestje om je vingers bij af te likken!

Openingstijden
Maandag12:00 - 20:00
Dinsdag12:00 - 20:00
Woensdag12:00 - 20:00
Donderdag12:00 - 20:00
Vrijdag12:00 - 20:00
Zaterdag12:00 - 20:00
Zondag12:00 - 20:00

DIS KIP

Verlengde Noordkade 4
5462 GE, Veghel