Willow Hill, onlangs uitgeroepen tot Rolling Stone’s “Band to Watch” , heeft zichzelf gecementeerd als een van de meest unieke sensaties van Nashville.


Onder leiding van het krachtige man en vrouw-duo Alexandra en CT Fields, levert Willow Hill een frisse en moderne draai aan het klassieke countrygeluid (vaak omschreven als Lady Gaga en Kenny Chesney). Dit onderscheidende geluid heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van een wereldwijde fanbase, en tot 200 dates die jaarlijks internationaal en nationaal toeren, van de VS tot Groot-Brittannië, Nederland, Duitsland, Zuid-Amerika, de Maagdeneilanden en meer.

Willow Hill combineert feel-good energie, een bombastische liveshow en oprechte verhalen en heeft opgetreden op grote festivals als Summerfest, Rocklahoma, Sturgis, Warped Tour en meer, met artiesten als Miranda Lambert, Jason Aldean, Pat Benatar, Zac Brown, Aaron Lewis en Brett Elderedge, en vele anderen.

Hun debuutalbum, Highway One, opgenomen in de historische Benchmark Studios in Nashville, werd geproduceerd door Zach Abend en Jeff Cohen, met onder meer Sugarland, Big & Rich, Hardy en The Band Perry. Sinds de release heeft de groep een catalogus verzameld met honderden originele nummers, waarin ze samen met enkele van de meest beruchte schrijvers uit de industrie hebben geschreven. De tweede release van Willow Hill staat gepland voor begin 2024.De Afzakkerij
LEISURE

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Jon Van Eerd’s Pretpakhuis – Een Rits Te Ver 2.0

Willow Hill, onlangs uitgeroepen tot Rolling Stone’s “Band to Watch”