Phoenix Cultuur organiseert de Fashion Tweedaagse in het Fashionatelier op de Noordkade in Veghel op dinsdag 23 en woensdag 24 april, in de meivakantie. Iedereen van 8 tot en met 16 jaar en die gek is op mode kan tijdens deze workshop een eigen outfit ontwerpen, maken én showen voor publiek.


Het recyclen, hergebruiken en upcyclen van oude kleding is helemaal hip en hot. Hoe leuk is het om de schaar te zetten in oude kledingstukken en er weer een waanzinnige outfit van te maken? 

Dit jaar wordt tijdens de Fashion Tweedaagse inspiratie gehaald uit de film Barbie, gebaseerd op de legendarische modepop, en kijken we naar modeontwerpers die voor Barbie de outfits hebben ontworpen. Maar ook Ken ontbreekt niet in deze film en heeft de meest iconische outfits aan. Barbie en Ken komen vanuit hun perfecte wereld terecht in de echte wereld en gaan op onderzoek uit in hun zeer opvallende outfits. 

Onder professionele begeleiding van het fashionteam van Phoenix Cultuur en Rijkers naaimachines uit Veghel ga jij jouw nieuwe outfit bedenken en maken. Je neemt oude kleding en je eigen inspiratiebronnen mee. Dat kan van alles zijn: pop-art iconen, stripfiguren, animatiefiguren, junglethema, gamehelden, muziek- en filmsterren, mangafiguren. Tijdens de workshop zijn er naaimachines, draad, scharen, stoffen en materialen aanwezig die je kunt gebruiken. Op de tweede dag show jij je outfit voor jouw familie en vrienden. Jij gaat shinen als een echte ster! 

Doe mee!
De Fashion Tweedaagse vindt plaats op 23 en 24 april van 10.00 tot 16.00 uur in het Fashionatelier (eerste verdieping) op de Noordkade in Veghel. De kosten voor de tweedaagse workshop zijn 80 euro per persoon inclusief stof, materialen, drinken en iets lekkers.

Let op! Inschrijven kan tot en met donderdag 11 april 2024.Phoenix Cultuur
Kunst + Cultuur

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

ACT 83

Phoenix Cultuur organiseert de Fashion Tweedaagse in het Fashionatelier op