Autodidactisch beeldend kunstenaar Joshua van Iersel (1986) onthult een allesomvattend overzicht van zijn recente creaties. Deze collectie omvat imposante XXL-collages, series schilderijen op doek en kleinere tekeningen. Vanaf zondag 14 januari in de hal en de Wiebenga Silo op de Noordkade.


Muziek en kunst vormen het diepgaande fundament van al zijn handelingen en creaties. Van de diepste en donkerste abstracte gevoelens tot de meest positieve explosies van emoties. Zijn expressieve werkwijze evolueert door een mix van popart, straatkunst, grafisch ontwerp en explosieve figuratieve werken. De kunstenaar vormt de derde generatie van expressionistische topschilders in zijn familie. 

Joshua van Iersel werd opgenomen in de lijst van ‘Kunstenaar van het Jaar 2024’ op basis van het grootste aantal publieksnominaties. Speciaal voor deze solo-expositie heeft Joshua de grenzen opgezocht van de prachtige locatie De Noordkade, met als doel voor de bezoeker een ‘visuele totaalbeleving’ te creëren. De tentoongestelde werken zijn afkomstig uit de periode 2022 tot en met 2023.Welkom in de artistieke wereld van Joshua van Iersel.De Compagnie
Kunst + Cultuur
Expositie

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

LAIKA – ZEEMAAL

Autodidactisch beeldend kunstenaar Joshua van Iersel (1986) onthult een allesomvattend