Enkele jaren geleden na een inspirerende jamsessie besloten drie doorgewinterde muzikanten een band op te richten. Gitarist Hans van der Wijst, bassist René Steenbrink en drummer/zanger John van de Vorstenbosch hadden er zin in en een naam was al gauw gevonden: Rebelation. Maar hun ruime muziekkeuze noodzaakte op een gegeven moment de band uit te breiden met twee personen. Gitarist Roy van der Lee en de fantastische zangeres Suzanne van der Linden bleken een gouden greep!


Alle bandleden hebben een rijk muzikaal verleden en dat is te horen! Een verrassend breed palet aan stijlen wordt met groot enthousiasme geboden door deze vijf muzikanten, met invloeden die gaan van blues, rock, pop en country tot progressieve symfo rock.

Kortom: Rebelation weet het publiek te raken, op te zwepen en mee te voeren in hun muzikale wereld tijdens een onvergetelijk optreden dat je beslist niet mag missen! De setlist bestaat uit nummers van o.a. Santana, Jan Akkerman, Focus, Camel, Janis Joplin, Shocking Blue en meer.De Afzakkerij
LEISURE

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Ilse Delange – Theatertour

Enkele jaren geleden na een inspirerende jamsessie besloten drie doorgewinterde