Wie zijn dat dan? Dat zijn vijf Noord-Limburgse muzikanten in hart en nieren, die samen al meer dan 160 jaar muziek bedrijven. Drie van de vijf bandleden, Thijs Lenssen/drums oa TRES HOMBRES, HUMAN PEOPLE, DOCTOR SPEULGOOD, THE ZOAPSZ Wiek Lenssen/ gitaar oa THE HUMAN PEOPLE Geert Kuijpers / bas o.a.THE DICE begonnen ooit aan het begin van de jaren tachtig van de vorige eeuw samen als vijftien en zestienjarigen in het destijds veelbelovende Limburgse punk/ new wave-ensemble ‘THE ZOAPSZ’.


Na een leven vol muzikale omzwervingen, steeds (naar eigen zeggen) ‘op het punt staand om dóór te breken’ vonden deze ooit erg jonge muzikanten elkaar weer terug: older, sadder, maar niet wiser. En mét toetsenist Bart Wilmsen (oa Roméo &Juliëtte) verenigden zij zich in RadioBugs.

Echter met nog één droom: Het vinden van een zangeres met een stem die het midden houdt tussen Amy Whinehouse en Beth Hart. En die werd gevonden in de persoon van Nelleke Rijs (oa LUNA) We vermoeden dat deze korte beschrijving u niet echt veel wijzer heeft gemaakt. We raden u daarom dan ook ten stelligste aan om de muziek van de RADIOBUGS maar gewoon te ondergaan.De Afzakkerij
LEISURE

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Christel de Laat – En Door!? (reprise)

Wie zijn dat dan? Dat zijn vijf Noord-Limburgse muzikanten in