Op zondag 16 juni vanaf 15.00 uur is in De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel een optreden van een rockband uit onze eigen gemeente: Stoer Toeval. Stoer Toeval uit Meijerijstad is een energieke rock coverband met genoeg ervaring en passie om ieder podium te ‘rocken’. De bandleden houden van energie en muziek en zijn zeker niet bang om dat te laten zien. De toegang tot het optreden is gratis.


Hun muzikale roots liggen overal. Van rock tot ska, van pop tot musical. van retro tot rete-modern. Hoe ze dat allemaal in een band combineren, is ook voor de bandleden soms een verrassing. De band bestaat uit: André Vriens, Eibert Draisma, Ronald de Laat en Frank Thijssen. Deze muzikanten kunnen echter niet zonder hun frontvrouw Mieke van Nistelrooij. Gewoon omdat zij de mooiste (en beste) strot heeft. Het geluid van Stoer Toeval heeft iets eigens. Down-to-earth, zonder al te veel poespas maar toch een mooi compleet geluid.

Onderscheiden
Bij een optreden spettert de passie zichtbaar van de band af. Rechtstreeks de zaal in. Deze bevlogenheid en echtheid maakt de band niet alleen lekker om naar te luisteren, maar ook mooi om naar te kijken. Eind 2018 werden ze met Stoer Toeval in de 013 in Tilburg de winnaar van Zuid-Nederland tijdens de coverbandcompetitie ‘The Clash of the Coverbands’. Na dat Clash-avontuur zijn ze zich nog meer gaan onderscheiden. Geen exacte kopieën van nummers, maar verrassingen in een rockjasje met een unieke sound.De Afzakkerij
LEISURE
Muziek
Optreden

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Martijn Koning – Overkill

Op zondag 16 juni vanaf 15.00 uur is in De