Lenette gaat verder met haar zoektocht naar totale vrijheid.


Als geen ander kan Lenette met haar meesterlijke zelfspot een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden. Rauwer en eerlijker wordt het niet. Wie niets meer te verliezen heeft, is eindelijk vrij.

Wie zou ik nog kunnen zijn? Is er nog iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt? Liever spijt van wél gedaan dan spijt van nooit gedaan. Geen bucket list maar een fukkit list. Durf je niet? Dan juist doen!

Voor haar vorige voorstelling Paradijskleier won Lenette de Poelifinario. Deze show was eerder te zien in ons theater en werd gewaardeerd met een 9,1. De voorstelling Dat Doet Ze Anders Nooit kreeg ook een 9,1 van ons publiek.

Over
Lenette van Dongen won met haar vorige voorstelling Paradijskleier de Poelifinario in 2019. De Poelifinario is de cabaretprijs voor de theatermaker met het meest indrukwekkende programma van het seizoen. Lenette won in de categorie entertainment. Uit het juryrapport: “Haar levenslust spat van het podium”.

“Wonder van expressiviteit” (NRC).
“Schaamteloos geestige Lenette heeft te veel te vertellen om te stoppen. Laat ons onbedaarlijk lachen. Bovenal om onszelf” (AD).
“Die focus op het geluk van haar publiek levert een warm bad op, vol troost en plezier” (Theaterkrant).

Regie: Titus Tiel Groenestege / Pieter Tiddens

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

RETURN TO DUST – ONTROEREND EN AUTHENTIEK

foto: annemieke van der togt Lenette gaat verder met haar