Duke & The Royal Clan is een topband die bestaat uit een groep uitstekende muzikanten met een passie voor blues en rock. Met een uniek geluid en energieke liveoptredens weten ze keer op keer het publiek te betoveren. Of je nu een Bluesliefhebber, rocker of gewoon een muziekliefhebber bent, deze band is een absolute must-see. Met hun expertise en talent op het podium weten ze elke keer een onvergetelijke show neer te zetten. Duke & The Royal Clan is dé band die je niet mag missen!


Ontstaan uit een diepe liefde voor muziek en de drang om mensen te vermaken, is Duke & The Royal Clan aan het groeien tot een begrip in de muziekscene. Hun unieke stijl en sound maakt hen geliefd bij podia, publiek en media. Met een combinatie van gepassioneerde vocalen, rauwe gitaarriffs en imponerende Hammond weten ze een mystieke sfeer te creëren die het publiek meesleept. Duke & The Royal Clan is een band waar je niet omheen kunt en die je keer op keer weet te betoveren met hun muzikale talenten.

Duke & The Royal Clan is opgericht door zanger Ron ‘Duke’ Gershwin. De band bestaat uit gelouterde muzikanten die hun sporen verdient hebben in de Blues en Rock. Zij hebben podia gedeeld met muzikanten en bands als Eric Singer (Kiss), Barend Courbois (Michael Schenker Group), Rob Oerlemans, Elles Bailey, Julian Sas, Virgil and the Accelerators, Jesus Volt en Bert Heerink.De Afzakkerij
LEISURE

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Iris Rulkens – Hier Is Iris Live (reprise)

Duke & The Royal Clan is een topband die bestaat