Phoenix Cultuur presenteert dit jaar op 1 & 2 juni weer haar grote dansvoorstelling Dans aan de Kade. Met dit jaar het thema: Moving Arts. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.


Geniet van betoverende optredens van bijna 200 dansers van Phoenix Cultuur. Ontdek het thema ‘Moving Arts’ door middel van vier blokken: Visuals, Humanity, Technology en Sound. Elk blok belicht een uniek aspect van dans en kunst. Van beeldende kunst tot menselijke emoties, technologie en geluid. Een prachtige familievoorstelling met verschillende dansstijlen, van Hiphop tot Clipdance, van Jazz tot Modern en van Theater- en musicaldans tot Feminine en Klassiek met spitzen. De choreografie is in handen van de dansdocenten van Phoenix Cultuur. Mis bij deze show ook zeker de spectaculaire finale niet, waar alle dansers samenkomen voor een onvergetelijke afsluiting!

Kom kijken

Dans aan de Kade vindt plaats op zaterdag 1 juni, 19.30u en zondag 2 juni 12.00u & 15.30u op de Noordkade in Veghel. Meer informatie & tickets? Ga naar de agenda op www.phoenixcultuur.nlPhoenix Cultuur
Kunst + Cultuur
Optreden
Voorstelling

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Thjum Arts – Hoe Heeft Het Zover Kunnen Komen?

Dynamic portrait of young man and woman dancing hip-hop isolated