Prachtige en veelzijdige ode aan Bruce Springsteen & The E Street Band.


Geïnspireerd door de beroemde urenlange liveconcerten van Bruce Springsteen, is in 2017 de tributeband Brucified ontstaan. Springsteen haalt zijn inspiratie uit het leven. De kleine en grote gebeurtenissen van alledag, maar ook artiesten zoals Elvis Presley, The Beatles en Johnny Cash leidden hem de weg naar de geweldige tekstschrijver, zanger en muzikant die hij is geworden. Brucified neemt je mee op deze reis. Met enthousiasme brengt de band een prachtige en veelzijdige ode aan Bruce Springsteen & The E Street Band. Van de mooiste ballads tot rock and roll en van duetten tot muzikale ensembles.

Brucified brengt niet alleen het oude repertoire, maar is ook vernieuwend. De leden evenaren de beleving die bij de liveconcerten van Springsteen hoort en brengen de passie en energie over op het publiek. Je beleeft een heerlijke avond. Kom kijken, geniet mee en get brucified!

Over
In 2022 deed Brucified mee aan het tv-programma The Tribute, Battle Of The Bands. In de finale wist de band de derde plaats te bemachtigen en daarmee de Ziggo Dome te bereiken.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

NOORDKADE LUISTERCAFÉ THEATEREDITIE – ROBERT LONG

Prachtige en veelzijdige ode aan Bruce Springsteen & The E