Doe mee met een bierproeverij op de Noordkade. Hellobier organiseert een bierproeverij op verschillende data op het terras van DIS Noordkade. Meld je in de Hellobier winkel voor aanvang van de proeverij.


Een bierproeverij op de Noordkade in Veghel
Wil jij meer te weten komen over speciaalbier terwijl je ervan proeft? Hellobier organiseert bierproeverijen op de Noordkade. Terwijl je deelneemt aan deze bierproeverij kom je meer te weten over de bieren en brouwerijen.

Ontdek bijzondere speciaalbieren en kom meer te weten over speciaalbier door samen bier te proeven
Wat proeven we?
Een gevarieerde bierselectie proeven met mooie bieren uit binnen- en buitenland. Je proeft overigens niet alleen de bieren maar DIS Noordkade verzorgt ook borrelplanken waarvan je kunt genieten tijdens de bierproeverij.

Wanneer?
De proeverij staat gepland op verschillende zondagen in 2023. De bierproeverij start om 15.00 uur en zal tot ongeveer 17.30 duren.

Waar?
De bierproeverij vindt plaats bij DIS Noordkade. De horecazaak tegenover de bierwinkel van Hellobier.
Het adres: Verlengde Noordkade 14 5264 EH, Veghel

Hoe proef je mee?
Je kunt jezelf opgeven voor de bierproeverij op verschillende manieren.
Bellen: 0413-782157
Mailen: info@hellobier.nl
Of koop in de webshop je ticket via de website van Hellobier. Let wel op. Kies voor "ophalen in de winkel" omdat je anders verzendkosten betaalt en dat is natuurlijk niet nodig.

Kosten: €27,50 p.p.

Wat is een bierproeverij van Hellobier?
Uit het ruim assortiment van de bierwinkel van Hellobier selecteren de kenners van Hellobier 5 verschillende bieren. Deze bierselectie wordt één voor één geproefd en ieder bier wordt geïntroduceerd met informatie over het bier en de brouwerij. Tussendoor worden er meer onderwerpen uitgelegd en mogen er natuurlijk ook vragen gesteld worden.

Hoe werkt een bierproeverij van Hellobier?
De bierproeverij vindt plaats op de Noordkade in Veghel bij DIS Noordkade. De horecazaak tegenover de bierwinkel verzorgt tijdens de bierproeverij ook verschillende happen voor bij de speciaalbieren. Het is natuurlijk mogelijk om vanaf 1 persoon op te geven via telefoon, mail of aankoop van ticket in webshop.

Waar bestel ik een bierproeverij bij Hellobier?
Je kunt je al vanaf 1 persoon opgeven via telefoon, mail of aankoop van ticket in webshop. Heb je telefonisch of via de mail gereserveerd. Dan dien je je deelname nog af te rekenen in de winkel. Via de webshop je deelname bevestigen dan reken je direct je deelname af.

Doe je mee? We zien je graag bij onze bierproeverij!Hello Bier
LEISURE
Proeverij
vrijetijdsgenieters

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

HENRY VAN LOON – JANNIE THE SHOW DOG

Doe mee met een bierproeverij op de Noordkade. Hellobier organiseert