Na een fantastische 1e editie op de Noordkade komt de legendarische 80’s 90’s & 00's Radio Party dit jaar weer terug naar Veghel! Het allerfijnste feestje van het jaar met één grote dosis Brabantse gezelligheid!


Zaterdag 4 november 2023 komt het feest der feesten voor de tweede keer naar CHV Noordkade in Veghel. Voor velen is de 80’s 90's & 00’s Radio Party welbekend en een vaste aantekening in de agenda. Ben je een keer naar een 80’s 90’s & 00’s Radio Party geweest dan is de kans groot dat je jaar na jaar terug blijft komen.

De grootste reünie van Brabant met een mix van TOP hits uit drie decennia. Van de jaren 80 tot de 00’s. Heb de tijd van je leven in deze prachtige industriële locatie in Veghel.

Alle grote hits uit de jaren 80’s, 90’s en 00’s zul je voorbij horen komen deze avond! De meest swingende floorfillers uit de 80's, waar natuurlijk de verlichte dansvloer en spiegelbollen niet kunnen ontbreken. Helemaal losgaan op de grootste hits uit de 90’s in een niet te vergeten sfeertje en ook de lekkerste danceable hits uit de 00’s komen voorbij. Stilstaan is onmogelijk! 
LEISURE
Muziek
Optreden
vrijetijdsgenieters

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

JAKOP AHLBOM COMPANY – STRANGELY FAMILIAR

Na een fantastische 1e editie op de Noordkade komt de legendarische