Het ‘Walhalla’ voor bierliefhebbers in Zuid-Nederland vind je op de Noordkade in Veghel. Maak kennis met ‘Uw Bierspecialist’!


Een ongekend groot assortiment speciaalbieren, overzichtelijk gesorteerd en uitgestald in ambachtelijke schappen. Ruim 1.500 soorten bier op voorraad, variërend van klassiek Belgisch tot bier van kleine lokale streekbrouwers. Mogelijkheden tot proeverijen zijn aanwezig, zowel op de Noordkade als extern.

Het aanbod bevat uitsluitend kwaliteit wat de klok slaat en biedt voor elk wat wils. Bier in een fraaie verpakking met glas, als een origineel cadeau voor vrienden. Bier als bijzondere begeleider van een driegangen diner, of gewoon lekker uit een mooi glas op de juiste temperatuur voor jezelf. Met bier is heel veel mogelijk.

Ook de kleinere lokale brouwers leveren mooie bieren. Daar staan we garant voor. Wekelijks komen er zo’n vijftien nieuwe bieren bij, maar vallen er ook weer af. Sommige bieren zijn bijvoorbeeld seizoensgebonden of simpelweg gelimiteerd. Dat maakt het voor liefhebbers juist extra interessant om te proberen.

Natuurlijk is smaak heel persoonlijk. De belangstelling voor lichtere bieren neemt toe, de klassieke tripels blijven zeer gewild. De IPA’s doen het heel goed bij onze jongere klanten. Ons klantenbestand is daarom zeer divers. We verwelkomen iedereen, van de echte ‘biernerd’ tot dagjesmensen. Bij ‘Uw Bierspecialist’ ben je echt aan het juiste adres!x

Openingstijden
Maandag12:00 - 17:30
Dinsdag11:00 - 17:30
Woensdag11:00 - 17:30
Donderdag11:00 - 17:30
Vrijdag11:00 - 20:30
Zaterdag10:00 - 17:30

Uw Bierspecialist Veghel

Verlengde Noordkade 4
5462 GE, Veghel