Een bezoek aan INDUSTRY Veghel is meer dan alleen de nieuwste en leukste films bekijken. INDUSTRY biedt bezoekers namelijk topservice tot aan de stoel, tijdens de film. Een druk op de serviceknop en de medewerkers brengen snel en ongemerkt je bestelling. Zo is film kijken helemaal relaxed. We zoeken personeel, wil jij hier komen werken? Bekijk de vacatures.


Yes!! We mogen jullie weer verwelkomen! ? 

Vanzelfsprekend gaan we open volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM. 

Naast de service die jullie van ons gewend zijn kun je ook je hapjes en drankjes online regelen. Scan de QR-code op de menukaart en.. bestellen maar! 

Servicebioscoop INDUSTRY Veghel zit verscholen in een schitterend industrieel pand uit 1915. Gasten parkeren gratis hun auto voor de ingang en lopen over de rode loper een unieke locatie binnen. Ruimte, sfeer en een combinatie tussen het verleden en heden zorgen voor een unieke omgeving.

Reguliere filmprogramma

Een middag of avondje INDUSTRY is meer dan alleen de nieuwste en leukste films bekijken. INDUSTRY biedt haar bezoekers namelijk topservice, indien gewenst zelfs tot aan je stoel. Wij hebben een zeer uitgebreide en gevarieerde menukaart en brengen je bestelling snel en ongemerkt. Ook voor of na de voorstelling kan je nog even gezellig loungen in onze sfeervolle foyer. Zo bieden wij je alle ingrediënten voor een compleet avondje uit.

Kijk voor het complete filmaanbod op: https://veghel.industrybioscoop.nl/film-overzicht/alle-films

Filmspecials

Naast ons reguliere filmprogramma hebben we regelmatig ‘specials’ op het programma staan. Zo kun je tijdens onze Prosecco Première of de Ladies Night op bijzondere wijze genieten van een heerlijk avondje uit.
Voor de kleinste filmliefhebbers hebben we ‘Kleuterbios-ochtenden’. Zo maken zij op een kindvriendelijke manier voor het eerst kennis met onze bioscoop. Het geluid staat iets zachter en de lampen blijven half aan. Na afloop ontvangen de kleine filmliefhebbers ook nog een échte diploma!

Groots comfort

INDUSTRY biedt een ruime entree en lounge met veel zitjes, een grote bar en vijf grote zalen met top bioscoopfauteuils.

Het allerbeste beeld, geluid en techniek

Je ogen en oren komen bij ons niets te kort dankzij Dolby Surround 7.1. Dit is gewoonweg de top in audiovisuele middelen. Wil je een zaal huren voor een eigen of zakelijke gelegenheid? Bij ons ben je welkom. Waarbij je presentatie vanaf een notebook of USB-stick door ons naar de hoogste bioscoopkwaliteit wordt gebracht. Je gasten genieten daarbij optimaal vanuit hun comfortabele stoelen van het allerbeste beeld, geluid en licht waarbij de attentiewaarde en behoud van concentratie is gegarandeerd.

INDUSTRY is een Service Bioscoop voor jong en oud, zowel particulier als zakelijk. INDUSTRY BIEDT NAAST TOP-ONTVANGST EN EEN BIJZONDERE ACCOMMODATIE:
• Business events
• Ondersteuning op audiovisueel gebied
• Een bibliotheek aan bijzondere (business) films als onderdeel van je evenement
• Een rode loper om gasten het juiste VIP-gevoel te geven
• Catering wordt waar je maar wilt op elk gewenst niveau geboden, tot 450 personen.

Openingstijden
Maandag18:30 - 23:00
Dinsdag18:30 - 23:00
Woensdag12:00 - 23:00
Donderdag18:30 - 23:00
Vrijdag15:00 - 00:00
Zaterdag12:00 - 00:00
Zondag12:00 - 23:00

Service Bioscoop Industry

Verlengde Noordkade 4
5462 EH, Veghel


Dagje weg van maken?


Mogen we je een suggestie doen?
Op basis van je keuze denken we dat deze je ook aanspreekt.

Wittern restaurant

wittern is Proeven, beleven en genieten

Kijk dan!