Energie, verhalen en humor op vier dunne bandjes.


Wilfried de Jong en Caro Derkx zijn gek op fietsen. Fietsen is sporten, zwoegen en doorzetten, maar het levert ook stof op tot nadenken. Wilfried zette Caro ooit op een racefiets, zij stopte vanaf toen niet meer met trappen. In Haar In De Wind staan een oude stalen Pegoretti en een Trek van carbon recht tegenover elkaar. Caro en Wilfried zijn anderhalf uur tot elkaar veroordeeld. In lief en leed. Een theatrale tocht vol vriendschap, strijd en rare invallen. Bijzonder: in filmbeelden zien we hoe Caro, in de voetsporen van Wilfried, voor het eerst een Alpenreus beklimt.

Over Caro Derkx
Caro Derkx studeerde in 2019 af aan de Toneelacademie Maastricht met de solovoorstelling Me, Myself And Sir Roger Scruton. De voorstelling won zowel de Henriëtte Hustinxprijs 2019 als Het Debuut 2019. Vanaf seizoen 2020-2021 ontwikkelt Caro Derkx haar werk bij Frascati Producties. In februari 2022 ging haar voorstelling Emma Watson - The Play met Nora el Koussour in première. Derkx wordt door de pers geroemd om haar trefzekere stijl en uitdagend theater, haar rake ensceneringen getuigen van een uitgesproken en zeer ontwikkeld kunstenaarschap. Op de vraag wat ze later wil worden, zei Caro in een interview: “Wilfried de Jong”.

Over Wilfried de Jong
Theater-en televisiemaker en schrijver De Jong heeft theaters op z’n kop gezet met Waardenberg & de Jong, recent met ellenlange series in het Luxor in Rotterdam. In het theater maakte hij recent ook voorstellingen met Wim Opbrouck (Toneelgoep Maastricht), en persoonlijke solovoorstellingen (met muziek van Ocobar) die tintelen van het plezier, omdat ze komen als ze komen en er niets verplicht is.

Over Wilfried de Jong Theater-en televisiemaker en schrijver De Jong heeft theaters op z’n kop gezet met Waardenberg & de Jong, recent met ellenlange series in het Luxor in Rotterdam. In het theater maakte hij recent ook voorstellingen met Wim Opbrouck (Toneelgoep Maastricht), en persoonlijke solovoorstellingen (met muziek van Ocobar) die tintelen van het plezier, omdat ze komen als ze komen en er niets verplicht is.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

TON KAS – VROLIJKE KERST MET TON KAS

Energie, verhalen en humor op vier dunne bandjes. Wilfried de