Repertoire alle grote Nederlandstalige zangers, verrijkt met mooie eigen liedjes.


Waylon zag het als een persoonlijke missie om country naar Nederland te halen. Om het in het zuiden van Amerika ontstane levenslied naar de Lage Landen te brengen. Eén van de hoogtepunten; een tweede plek op het Eurovisie Songfestival met Calm After The Storm.

Maaar Waylon is ook ‘gewoon Willem’, een man uit Apeldoorn. Daar ligt de basis van zijn eigen levenslied. Al die jaren zong hij in een andere taal, maar dat vindt hij niet langer nodig. Het schrijven en uitbrengen van zijn eerste Nederlandstalige album Gewoon Willem is een eerbetoon aan zijn wortels. Samen met de dichters van IOS (Is Ook Schitterend), Joost Marsman en Sander Rozenboom, én poëet Han Kooreneef, heeft hij prachtige Nederlandse teksten op mooie melodieën gemaakt. Simpel en diep.

In deze theatershow geeft hij tekst en uitleg. Anekdotes uit een rijk leven van een simpele jongen met een groot talent in een ingewikkelde wereld, die graag het gesprek aangaat met zijn publiek. Daarnaast eert hij de muziek die hem gemaakt heeft tot wat hij nu is. Van Robert Long tot André Hazes; alle grote Nederlandstalige zangers van de afgelopen 75 jaar komen voorbij. theater aan de Noordkade – de blauwe kei
Kunst + Cultuur
Muziek
Voorstelling

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

YENTL EN DE BOER – MODDERKRUIPERS (TRY OUT)

Repertoire alle grote Nederlandstalige zangers, verrijkt met mooie eigen liedjes.