Een persoonlijke en muzikale voorstelling met een mix van mooie luisterliedjes.


Rosa stapte na het acteren (ANNE en De Tweeling) cabaretland in. Met succes. Haar eerste voorstelling Daar Moet Je Heen werd door ons publiek gewaardeerd met een 8. In A Vida Rosa, haar tweede voortelling, maakt ze je deelgenoot van de zoektocht naar haar identiteit. Is het allemaal wel zo rooskleurig geworden als ze verwachtte? Natuurlijk passeren alle (goedbedoelde) adviezen van (niet) inspirerende mensen om haar heen de revue en als het meezit wordt er een nieuwe Rosa geboren.

Verwacht een persoonlijke en muzikale voorstelling met een mix van mooie luisterliedjes waarin Rosa’s liefde voor Americana, maar ook haar amor voor Brazilectro, duidelijk naar voren komt.

Over
De afgelopen twee theaterseizoenen beleefde Rosa haar debuut met de veelgeprezen voorstelling Daar Moet Je Heen. In 2019 won ze de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. In 2021 ontving ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Als Het Zover Is. Een nieuwkomer was Rosa niet in het Nederlandse theater. Met hoofdrollen in het theaterstuk ANNE en de musical De Tweeling bewees ze al in het theater thuis te horen.

De pers over eerdere voorstellingen van Rosa:
“Die stem!” (Volkskrant).
“Ze is de baas van het podium” (Theaterkrant).
“Haar typetjes zijn geweldig” (NRC).
“Een sterke performance.” (Telegraaf).

Credits
Tekst: Tim Teunissen, Rosa da Silva
Muziek: Sergio Escoda
Regie: Laurens Krispijn de Boer
Techniek: Rosan van Hoeve

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

IRIS HOND & KAMERATA ZUID – SPELEN EINAUDI

Een persoonlijke en muzikale voorstelling met een mix van mooie