Een programma voor de voetbalsupporter vol nostalgie, onthullingen, scherpe interviews, originele columns, humor en muziek.


Een week voor de aftrap van het WK in Qatar neemt presentator Eddy van der Ley je samen met voetbaliconen, oud-internationals én PSV-ers René en Willy van de Kerkhof mee in een voorbeschouwing op het WK. Er wordt geput uit eigen ervaringen op grote toernooien. Je hoort de tweelingbroers vertellen over het Oranje van toen en ze laten hun licht schijnen op het Nederlands Elftal van nu. Uiteraard komen ook flink wat anekdotes voorbij. Weet jij de commotie nog die ontstond vlak voor de aftrap van de WK-finale van ‘78 om de gipsmanchet van René, hetzelfde toernooi waarin Willy iedere minuut van de partij was?

Dit unieke voetbaltheaterprogramma wordt muzikaal en humoristisch ondersteund door Ramon Chatrer en Teun Beurskens. Tijdens het spraakmakende voetbalcollege worden er fascinerende beelden getoond en krijgt het publiek uitgebreid de kans vragen te stellen aan het duo. Na afloop is er tevens een meet & greet.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

MARCEL HARTEVELD – VOOR DE BUI BINNEN

Een programma voor de voetbalsupporter vol nostalgie, onthullingen, scherpe interviews,