Indringend en lief Brits drama over een vader en een belangrijke keuze.


John is een 35-jarige alleenstaande glazenwasser die de zorg heeft over zijn vierjarige zoontje Michael. John heeft echter niet lang meer te leven en gaat daarom op zoek naar de perfecte ouders voor Michael. Hij denkt te weten wat hij zoekt en voelt zich gesteund door een adoptiebureau, maar het perfecte gezin blijkt niet te bestaan. Toch moet John een beslissing nemen. Wat is een goede ouder en wat is het beste voor Michael?

Nowhere Special is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De chemie tussen James Norton als John en Daniel Lemont als zijn vierjarige zoon Michael is fenomenaal. De film raakt diep en zindert lang na. Winnaar van diverse publieksprijzen, waaronder die van Film By The Sea.

“Juist omdat de makers het zo klein houden, ontroert de film. Op een rustig tempo weten de makers een krachtige ingetogen film te maken over leven en dood. Nowhere Special voert 'less is more' tot het uiterste door en dat leidt tot een wonderschone film.” (Filmtotaal).

“Lieve, nuchtere zoektocht naar nieuwe ouders imponeert” (Trouw).

“Nowhere Special is topdrama over vaderschap, dood en nog meer over leven! Een film die je niet mag missen, echt prachtig” (gids.tv).

“Norton (John) speelt prachtig ingetogen, de kleine Lamont (Michael) zeer naturel” (vprogids.nl).

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

JOËL BORELLI – JE MOEDER

Nowhere Special Indringend en lief Brits drama over een vader