Ben jij een echte koffieliefhebber? Ervaar dan een ware koffie-experience bij Noord Coffee Roasters aan de Noordkade in Veghel. Bij deze koffiebranderij, winkel en koffiebar inéén ben jij aan het goede adres voor alle ins over dit goddelijke 'zwarte goud'. Jij brengt een bezoek aan de branderij waar jij in 2 uur alles leert over de geschiedenis en het proces van koffie branden.


Je kunt er bijna niet omheen. Die gezellige espressobar met dat fijne buitenterras van Noord Coffee Roasters, gevestigd onder de mega zandloper bij de ingang van De Proeffabriek in Veghel. Het is het domein van Marc van Berkel die verderop de ambachtelijk koffiebranderij van Noord Coffee runt.

Ook zo’n zin in lekkere koffie gekregen, kom dan eens een kopje proeven bij de espressobar aan de Noordkade. De barista’s bereiden moeiteloos jouw favoriete koffievariatie. Van een sterke flat white tot een heerlijke zachte latte soja met caramel. Natuurlijk kun je de koffie ook meenemen om thuis of op kantoor van te genieten.

Bel ons voor een reservering : 0413 - 712962 Noord Coffee Roasters
FOOD

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

PIETER DERKS – UIT HET NIETS

Ben jij een echte koffieliefhebber? Ervaar dan een ware koffie-experience