Rapper Rudeboy en DNA van de legendarische band Urban Dance Squad reizen op 16 december af naar de Noordkade Veghel om als kers op (kerst)taart te dienen op MOMfest 2023!


Met hun mix van hiphop, hardrock, heavy metal, funk, soul, reggae en jazz groeide Urban Dance Squad in de jaren 90 uit tot hét Nederlandse muzikale exportproduct, en inspireerden ze Rage Against The Machine. De groep bracht vijf succesvolle studioalbums uit, tourde de wereld rond en scoorde hits als 'Demagogue', 'Deeper Shade of Soul' en 'Good Grief'. Na vijf albums implodeerde UDS in 2000, maar op MOMfest brengen Rudeboy, DJ DNA en drie topmuzikanten deze glorietijd van de Squad weer tot leven!

Line-up 2023
Ook de rest van de line-up is mag er zijn, en is op een haar na compleet! Indian Askin, Hallo Venray Ziener, Red Devil, Splinter en The Pines. Ook bevat het affiche de nodige tribute-acts zoals the Cult, System of a down, Ghost en een vette Limp Bizkit tribute. Ook de beste regionale rock coverband Rattlesnake Shake prijkt op het affiche van 2023! Van Tastik en het Roestige plaatjes DJ collectief mogen weer de sfeer gaan bepalen in het gezellige speciaal biercafe "MOMfust".

Voor wie nog energie over heeft volgt er na het live-programma een afterparty met DJ. Deze naam zal nog worden toegevoegd aan de line-up.

Voorverkoop van start
De voorverkoop van dit festival is gestart op 2 september j.l. De tickets en meer info zijn te verkrijgen via www.momfest.nl

Algemene info
MOMfest, a rockfest before Christmas
Datum: 16 december 2023
Locatie: Noordkade Veghel
Zaal open: 16.00 uur
Einde festival: 02.30 uur
Info: www.momfest.nlMOMfest
LEISURE

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

MERIJN SCHOLTEN – TEAM SOLO

Rapper Rudeboy en DNA van de legendarische band Urban Dance