Vrolijke en ontroerende mix van conference, verhalen, dansen en vergaderen rond een tafel.


Theaterconcept Pow Wow is een feestelijke vergadering met dans en muziek, waarbij het publiek meebeweegt en vergadert over de vraag: hoe zorgen we voor onze ouders, ouderen en voor elkaar? En: kunnen we iets leren uit andere culturen die in Nederland vertegenwoordigd zijn?

Minoux is een jonge en eigenzinnige theaterorganisatie die zich op de kaart heeft gezet met de succesvolle voorstellingen Moeder Mag Niet Dood en Niet De Vaders. Deze voorstellingen werden door ons publiek gewaardeerd met een 8,7 en een 8,5. Cabaretière en theatermaker Minou Bosua is een onuitputtelijke bron van warmte en humor. Ze maakt op een ontwapenende manier maatschappelijke thema’s in het theater bespreekbaar, dit keer de zorg voor onze ouders.

‘Hoe zorg ik voor moeder?’, is de vraag waar Minou Bosua dit project mee start. Zal ze haar ouder wordende moeder in huis nemen? Moet ze zoveel mogelijk hulpmiddelen bij moeder in huis installeren zodat ze niet valt, verdwaalt of eenzaam hoeft te zijn? Omdat veel meer mensen worstelen met deze dilemma’s gaat Minou op zoek naar antwoorden. Om haar vragen te beantwoorden, ging en gaat ze met moeders en dochters van verschillende achtergronden in gesprek.

Een feestelijke bijeenkomst voor iedereen, in het bijzonder moeders en dochters en medewerkers van sociaal maatschappelijke instellingen. Zij worden actief door Minoux bij de vergadering betrokken. 

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Live muziek: Soul in One

Vrolijke en ontroerende mix van conference, verhalen, dansen en vergaderen