Een gloednieuwe musical naar het boek van Paul van Loon.


Een gewone klas, gewone kinderen en een gewone meester. Of toch niet? Wanneer de meester met waterkroos in zijn haar en kleren vol scheuren de klas binnenkomt, heeft hij duidelijk iets uit te leggen. En waarom kijkt de directrice zo verlekkerd als iemand een spreekbeurt houdt over kikkers?

‘Soms ben ik een kikker. Dat is mijn geheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.’ Het leven van de kinderen uit de klas staat op zijn kop als blijkt dat de meester soms in een kikker verandert. Na het succes van het boek en de film komt dit spannende en grappige verhaal nu naar ons theater!

Meer van De Grote Haay
Wist je dat er dit seizoen nog twee andere voorstellingen van De Grote Haay te zien zijn? Op maandag 1 april staat Muk Ziet Ze Groeien op het programma. Op donderdag 28 december kun je genieten van De Verrukkelijke Kinderbakshow.

Over De Grote Haay
De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema. Mark is artistiek leider van De Grote Haay, schrijver, poppenspeler en theatermaker. Mark maakte onder andere de voorstellingen Oma Mag Ik Mijn Pop Terug?, Meneertje Meer, De Vriendelijke Draak, 1234 Poppetje Van Papier en Johannes De Parkiet. Als acteur en regisseur werkte hij bij Theater Gnaffel, Rotheater, Tg Winterberg en Stage Entertainment. Ook schrijft hij scenario’s voor Woezel&Pip, Pipo De Clown en liedjes voor Kinderen Voor Kinderen. Met Tg Winterberg won De Grote Haay tweemaal de Zilveren Krekel. In 2019 kreeg zijn prentenboek Johannes De Parkiet een Vlag & Wimpel van de griffeljury en werd het tevens de kerntitel van de Kinderboekenweek. Voor Kinderen Voor Kinderen schreef hij meerdere liedjes waaronder: Worden Wat Je Wil en Sorry. Zijn prentenboek Muk staat tijdens de Nationale Voorleesdagen in de prentenboeken top 10. Mark speelde in de tv-series Sesamstraat, Koekeloere en De Sprookjesboom. Ook is hij te zien in De Boterhamshow.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

Livemuziek Afzakkerij: Fog Holler (USA)

Een gloednieuwe musical naar het boek van Paul van Loon.