Theatermaker Sien Vanmaele is bezorgd over de planeet. Daarnaast is Sien een vrouw van de actie. Ze nodigt je uit aan haar ‘altaar der verstoten voedselwaren’ en dompelt je onder in de wondere wereld van de micro-organismen die ons eten lekkerder, makkelijker te verteren en langer houdbaar maken. 


e gaat, samen met Sien, aan de slag met brood van gisteren, gebutste groenten en gedeukt fruit. Dat alles wordt omgetoverd tot een eetbaar offer als eerbetoon aan de microben. Samen eten we een maaltijd als daad van verzet.

Landmaal is onderdeel van een trilogie over het voedsel van de toekomst. Over de zoektocht naar een manier van koken die bijdraagt tot een betere wereld. 

Heb je nog oud brood, vergeten korsten of kontjes van een stokbrood? Neem het mee naar de voorstelling!

Er is een max aantal van 30 bezoekers per voorstelling. Wees er snel bij, want vol=vol!

OVER

Binnen Laika creëerde Sien Vanmaele eerder de food performances Witlof From Syria (2017) en Kookworkshops Ter Voorbereiding Op Het Einde Van De Wereld (2021). Zeemaal is het eerste deel van een drieluik over de zorg voor de wereld van morgen. De andere twee voorstellingen zijn Zeemaal (te zien op 24, 25 en 26 april) en Luchtmaal.theater aan de Noordkade – de blauwe kei
LEISURE
Voorstelling

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

NATIONAAL THEATERWEEKEND – THEATER VOOR EEN TIENTJE

Theatermaker Sien Vanmaele is bezorgd over de planeet. Daarnaast is