De familiemusical (6+) - Theaterweekend


Door de besneeuwde straten ergens in Nederland zwerft Kruimeltje, een vrolijke en ondeugende straatjongen van 10 jaar. Helemaal alleen, op zoek naar zijn vader en moeder. Het enige dat hij van zijn ouders heeft, is een medaillon met hun portretten erin. Onderweg ontmoet hij Keesie, een stoer meisje dat maar al te graag mee op avontuur gaat. Bij kruidenier Wilkes vindt Kruimeltje eindelijk een thuis. Tot zijn verbazing blijken zijn vader en Wilkes oude jeugdvrienden te zijn! Zou Wilkes hem kunnen helpen in de zoektocht naar zijn vader? 

Kruimeltje is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Een hartverwarmend verhaal over vriendschap, avontuur en het volgen van je dromen. 

Het oer-Hollandse avontuur van Kruimeltje is al bijna 100 jaar een van de meest populaire kinderverhalen. Na de succesvolle tweede film in 2020 is Kruimeltje, nu in een compleet nieuwe versie, eindelijk weer in het theater te zien.theater aan de Noordkade – de blauwe kei
Kunst + Cultuur
Actieve families
Voorstelling

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

QUEEN THE MUSIC – A NIGHT AT THE OPERA

De familiemusical (6+) - Theaterweekend Door de besneeuwde straten ergens