Energieke voorstelling vol jeugdsentiment, grappige anekdotes en liedjes van toen en nu.


Joël Borelli staat bekend als een van de beste entertainers van Nederland. Of hij nu Robbie Williams of André Hazes zingt, hij zet alles met evenveel overtuiging neer, compleet met uniek Borelli-sausje. Speciaal voor deze theatershow duikt hij in de liedjes die hij zong met zijn moeder én hij wil moeders laten zien hoe cool de muziek van nu is. Hij schreef nieuwe nummers, die voor iedereen herkenbaar zullen zijn. Dankzij zijn smakelijke manier van performen, weet Joël de zaal aan het lachen te maken, te ontroeren en een stukje nostalgie op te roepen.

Joël vertelt: “Zes jaar geleden heb ik ook een theatershow gemaakt, maar die was niet meer dan een zeventje waard. Na afloop zei mijn moeder: “Dit kun jij veel beter”. Ik heb haar toen beloofd het nog een keer over te doen en dan een écht vette voorstelling te maken, waar zij trots op kan zijn. Dat is Je Moeder geworden. Helaas kan mijn eigen moeder het niet meer meemaken, want zij is overleden. Daarom wil ik tegen iedereen zeggen: Neem je moeder mee; je krijgt spijt als het niet meer kan!”.

Over
Joël Borelli is de meest gevraagde entertainer van Nederland met meer dan 180 shows per jaar in binnen- en buitenland. Jarenlang toerde hij met zijn piano achter in zijn kofferbak langs iedere denkbare locatie in het land, waar hij de sfeer naar zijn hand wist te zetten met zijn energieke en originele manier van performen. Zijn grote doorbraak kwam in 2022 met optredens op onder andere Paaspop, De Amsterdamse Zomer, in AFAS Live en Ziggo Dome.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

CHRISTEL DE LAAT – EN DOOR!

Energieke voorstelling vol jeugdsentiment, grappige anekdotes en liedjes van toen