Een stoere voorstelling waarin disciplines samenkomen en elkaar versterken.


Muzikanten, freerunners en hiphopdansers ontmoeten elkaar rondom de randen van het podium. Wat gebeurt er als de ritmes van deze verschillende disciplines samensmelten of juist met elkaar clashen? Een danser daagt een muzikant uit, ze voeren de beat op en voelen de adrenaline pompen. Zij storten zich vol overgave in elkaars flow.

Muziek, hiphop, breaking en freestylen: elke discipline heeft zijn eigen cadans. Choreograaf Marco Gerris laat de disciplines samenvloeien en weer uiteengaan. In een stroom van energie laten de performers zich meevoeren door de beat en spelen zij met licht en ruimte. Zij bewegen met elkaar mee en komen tot een perfecte synergie, waardoor een nieuw ritme ontstaat. Het resultaat: spectaculaire choreografieën tegen een verticale muur, powermoves op een doorzichtige vloer en opzwepende livemuziek.

ISH Dance Collective
Choreograaf, artistiek leider en oprichter Marco Gerris vindt al meer dan twintig jaar met succes zijn weg buiten de gebaande paden. Geïnspireerd door straatcultuur brengt ISH hiphop dans en urban sports naar het theater. Verenigd door het besef dat grenzen niet bestaan, maakt ISH dans van elementen die je niet meteen als dans zou bestempelen. Er ontstaat bewegingsvrijheid als je de kaders loslaat: de verbindende kracht van een open blik.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

NATIONAAL THEATERWEEKEND – THEATER VOOR EEN TIENTJE

Een stoere voorstelling waarin disciplines samenkomen en elkaar versterken. Muzikanten,