Geniet op zondagochtend van prachtige muziek!


Deze editie van Goedemorgen Noordkade wordt verzorgd door Ludiek En Sjiek. Ludiek en Sjiek is een luchtige concertvoorstelling met bekend opera- en operette repertoire met een vleugje humor en sensatie.

Pianist Sachit speelt de baas van een operahuis dat sinds de coronacrisis failliet dreigt te gaan. Hij grijpt een laatste kans aan om zijn nieuwe productie tot een succes te maken en organiseert een auditie. Tot zijn grote teleurstelling auditeren slechts twee overenthousiaste zangeressen, gespeeld door Jeske en Julie. Zij springen een gat in de lucht dat ze mogen deelnemen, maar of operabaas Sachit hier ook zo blij mee is! In dit concert laten ze de verschillende fasen zien van auditie doen, repeteren en het geven van een concert. Dit presenteren Jeske, Julie en Sachit volledig in eigen stijl met alle obstakels die dit alles met zich meebrengt, wat zorgt voor oplopende emoties en hilariteit.

Jeske (mezzo-sopraan) en Julie (sopraan) wisselen solo opera en operette aria’s en duetten af en pianist Sachit breit het gehele concert aan elkaar.

Inclusief koffie/thee en twee versnaperingen.

GOEDEMORGEN NOORDKADE

Goedemorgen Noordkade is in samenwerking met de Veghelse sopraan Wilma Bierens tot stand gekomen. In een sfeervolle setting brengen jonge, enthousiaste artiesten een rijk palet aan muziekstijlen ten gehore, toegankelijk voor iedere muziekliefhebber.

De concerten starten om 11.00 uur en vinden plaats in de Malerij, de binnentuin van de Noordkade, die met de industriële mengmachines en het glazen dak een adembenemend decor vormt. Een goede start van de zondag!

Dit seizoen vinden er nog een Goedemorgen Noordkade plaats op zondag 21 april.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

MARTIJN KONING – APPELTJES SCHILLEN

Geniet op zondagochtend van prachtige muziek! Deze editie van Goedemorgen