Een leerzame avond vol humor en prachtige muziek van onder andere Verdi, Puccini en Mozart.


Een Schandalig Mooie Opera is een nieuwe voorstelling waarin Francis en Gregor dieper ingaan op beroemde anekdotes en schandalen uit de operawereld. Wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Zijn de verhalen over moeilijke operadiva’s waar? Ken je het beroemde verhaal over de val van Tosca en de trampoline? Wist je dat de bochel van Rigoletto weleens zakt tot onder de billen van de zanger? Natuurlijk zal Francis kleine uitstapjes maken naar andere beroemde classics uit de lichtere muziekgenres.

Over
Francis van Broekhuizen studeerde cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Sindsdien zong ze rollen bij Opera Zuid, Opera Trionfo, Opera Spanga, De Nationale Opera en de Nederlandse Reisopera. Ze werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan tv-programma’s als Maestro, All Together Now, Ranking The Stars en De Slimste Mens. Met Gregor Bak toerde ze succesvol met de voorstelling Bij Twijfel Hard Zingen.

“Francis van Broekhuizen floreert, zowel in joggingpak als gala-robe” (Dagblad van het Noorden).
“Een fantastische en gezellige avond. Met mooie muziek gespeeld door Gregor Bak en een onwijs leuke Francis die mij echt geraakt heeft” (ilovetheater.nl).

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

TOP VROUWEN – MET RIAN GERRITSEN, TANJA JESS EN SANDRA MATTIE

Een leerzame avond vol humor en prachtige muziek van onder