Modern circus voor iedereen; spannend en vernieuwend.


Blijven de bordjes soepel draaien in de lucht? En lukt het om dat laatste wijnglas te stapelen mét een bokshandschoen aan? Met een emmer op zijn hoofd gaat een jongleur blindelings een reeks absurde experimenten aan. Jij bent zijn enige gids, wat er ook gebeurt. Niets zal de loop der dingen verhinderen. Behalve jij misschien?

Authentiek Belgisch surrealisme, qua stijl een combinatie van David Lynch en het in België legendarische populaire tv-programma Pak De Poen Show. Vreemd en vreugdevol, absurd en jubelend, interactief en donker. In dit woordeloze circuscabaret vol rariteiten schuilen verrassingen om iedere hoek.

Als publiek zit je met je neus op de act; de voorstelling vindt plaats op een brede catwalk op het toneel waarbij de toeschouwers aan beide zijden van dit podium zitten.

Over het gezelschap
Le Cirque Du Bout Du Monde maakt de voorstelling in samenwerking met Vélocimanes. Vélocimanes is een oud Frans woord voor jongleur. En inderdaad, Vélocimanes Associés maakt jongleervoorstellingen. Maar soms is de manier van jongleren zeer ver weg van wat we ons daarbij voorstellen! Modern circus voor iedereen; spannend en vernieuwend.

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

ALEX KLAASEN – NO PONIES

Modern circus voor iedereen; spannend en vernieuwend. Blijven de bordjes