Verhalen, muziek en heerlijk eten!


De Noordkade, dé plek waar food & cultuur een harmonieus huwelijk zijn aangegaan. Deze avond toveren we onze Koekbouw om tot Casa Caminita naar de gelijknamige show. De familie neemt je mee naar het prachtige eiland Sicilië. Het eiland van de maffia, cannoli, pasta en de liefde. Er wordt gekookt, de verhalen van vroeger worden verteld en diverse Italiaanse liedjes komen voorbij. Een met zonovergoten voorstelling, tikje chaotisch, maar elke keer weer hartverwarmend. Giovanni Caminita is de charmante gastheer die, samen met zijn vrouw, dochters en live band, Italië naar het theater brengt. 

Het publiek wordt verwend deze avond. Sommigen mogen proeven van de heerlijke gerechten die live gekookt worden en iedereen krijgt het Casa Caminita receptenboekje mee met de favoriete Italiaanse recepten van de familie.

Bij de voorstelling kunnen Italiaanse borrelplanken besteld worden. Wij gaan hiervoor een samenwerking aan met onze Noordkade-partners (meer informatie volgt). theater aan de Noordkade – de blauwe kei
Kunst + Cultuur
Muziek
Voorstelling

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

WIM HELSEN – NIET MIJN APEN, NIET MIJN CIRCUS

Verhalen, muziek en heerlijk eten! De Noordkade, dé plek waar