Maas Theater en Dans (3+) - Theaterweekend


Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen? Zou die president soms ook een driftbui krijgen in het gangpad van de supermarkt? Of gillen totdat hij krijgt wat hij wil? Laat een dreumes speechen en een volwassen man in pak onzin brabbelen. Als je door je oogharen kijkt, zie je bijna het verschil niet meer. Alleen heeft de een het voor het zeggen en de ander moet doen wat er gezegd wordt.

In deze peutermusical over vriendschap en ‘het onbekende’ treffen twee wereldleiders elkaar in niemandsland. Een ongemakkelijke ontmoeting tussen twee kinderachtige, maar machtige volwassenen die stukje bij beetje aan elkaar wennen. 

BullyBully heeft een Zilveren Krekel gewonnen in de categorie Meest Indrukwekkende Productie. 

VAN DE MAKER

Regisseur René Geerlings over BullyBully: “Het leek me goed om een groot onderwerp naar peuterniveau te brengen. Eerder deed ik dat al in Gezocht: Konijn (3+) over anarchistische knaagdieren en in Pak‘m over de hedendaagse hang naar aandacht. Nu wil ik het hebben over globalisering en ruziënde wereldleiders. En natuurlijk loopt het goed af. Uiteindelijk gaat de voorstelling ook gewoon over vriendschap en wennen aan zaken die eerst onbekend waren. Complementaire kleuren die uiteindelijk samen een mooie regenboog vormen. BullyBully maak ik samen met componist en popzanger Reindier.”

BullyBully is de langverwachte opvolger van Gezocht: Konijn (“oergeestig”), Aaipet (“briljant”) en Pak’m (“subliem en slim”), drie peutervoorstellingen van René Geerlings die duizenden peuters en ouders wereldwijd op het puntje van hun stoel kregen.

BEZOEKERSREACTIEStheater aan de Noordkade – de blauwe kei
LEISURE
Actieve families
Voorstelling

Activiteit


Mogen we je een suggestie doen?

HERMAN VAN VEEN – DE VOORSTELLING

Maas Theater en Dans (3+) - Theaterweekend Wat hebben een